Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 211 800 4606

3 Άτοκες δόσεις με χρεωστική ! 

Δωρεάν μεταφορικά από 50 € και εύκολες επιστροφές

⚡-20% ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ⚡
από XL μέχρι 10XL !
Ακύρωση

Επιστροφές Προϊόντων

Η εταιρεία μας, προσφέρει τη δυνατότητα επιστροφής και αντικατάστασης προϊόντων, αλλά και την επιστροφή χρημάτων.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Για λόγους υγιεινής στα κοσμήματα, στα καλσον και στα εσώρουχα δεν γίνονται δεκτές οι αλλαγές ή επιστροφές, παρά μόνο εφόσον το προϊόν αποδειχτεί ως ελαττωματικό.

Στα μαγιό όπως και στα προιόντα από την κατηγορία 'Προσφορές' δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων παρά μόνο αλλαγές εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις επιστροφών όπως αναφέρονται στους παρακάτω όρους.

Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές ή επιστροφές σε προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά και η αξία τους δεν ξεπερνά τα 10€.

Οι προϋποθέσεις που ισχύουν είναι οι εξής:

- Η επιστροφή του προϊόντος πρέπει να γίνει εντός 15 ημερών από την ημέρα παραλαβής από την courier. Η σφραγίδα του courier, αποτελεί απόδειξη της ημερομηνίας παραλαβής.

- Το προϊόν πρέπει να παραμείνει σε άριστη κατάσταση, να φέρει όλα τα καρτελάκια της εταιρείας και να είναι χωρίς λεκέδες και λοιπές φθορές. Οτιδήποτε συνοδεύει το προϊόν, όπως ζώνες, αξεσουάρ και επιπλέον συσκευασίες, πρέπει επίσης να επιστρέφεται, διότι θεωρείται μέρος του προϊόντος.

- Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από τη φόρμα αλλαγής και όλα τα έντυπα που εσωκλείονται στην παραγγελία.

- Tα προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά αλλάζουν μόνο με προϊόντα της ενότητας «Προσφορές».

- Τα μαγιό, θα πρέπει επιπλέον να φέρουν τα αυτοκόλλητα υγιεινής προστασίας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

-Επικοινωνείτε τηλεφωνικά με την εταιρεία μας στο 211 800 4606.

- Συμπληρώνετε τη φόρμα αλλαγής που εσωκλείεται στη συσκευασία.

-Τοποθετείτε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία (το προϊόν πρέπει να παραμείνει άθικτο, χωρίς φθορές και κομμένα καρτελάκια), μαζί με την φόρμα αλλαγής και όλα τα έντυπα που εσωκλείονται στην παραγγελία.

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

- Για παραγγελίες Εσωτερικού:

Στην περίπτωση αλλαγής ενός μη ελαττωματικού προϊόντος η επιστροφή του πακέτου στο Maniags.gr γίνεται δωρεάν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αποστολή να γίνει αποκλειστικά με τις courier που συνεργαζόμαστε (ACS ή Γενική Ταχυδρομική ή Ελτα Courier), δηλώνοντας χρέωση παραλήπτη. Το παραπάνω ισχύει μόνο στην περίπτωση της πρώτης αλλαγής σε κάθε παραγγελία. Σε περίπτωση δεύτερης αλλαγής, επιβαρύνεστε εσείς τα έξοδα επιστροφής.

Κατά την επαναποστολή, η χρέωση είναι 4€ και την επιβαρύνεται ο πελάτης.

- Για παραγγελίες Κύπρου:

Στην περίπτωση αλλαγής ενός μη ελαττωματικού προϊόντος η επιστροφή του πακέτου στο Maniags.gr επιβαρύνουν τον πελάτη. Η αποστολή της επιστροφής μπορεί να γίνει μέσω Ταχυδρομείου ή της courier της επιλογής σας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατά τη διαδικασία επιστροφής, βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει το απόκομμα της απόδειξης του Ταχυδρομείου ή της courier.

Κατά την επαναποστολή, η χρέωση είναι 9€ και την επιβαρύνεται ο πελάτης.

- Μόλις παραλάβουμε το προϊόν, θα σας καλέσουμε για να πραγματοποιήσουμε την αλλαγή. Παρακαλούμε να σημειώσετε σε εμφανές σημείο τον αριθμό επικοινωνίας που επιθυμείτε.

- Σε διάστημα 14 ημερών, πρέπει να κάνετε νέα παραγγελία από το site και θα σας αποστείλουμε το νέο προϊόν, πληρώνοντας εσείς τη διαφορά εάν υπάρχει.

Διεύθυνση επιστροφής:

maniags.gr

Υψηλάντου 12 κ Λήμνου γωνία, Τ.Κ 68132, Αλεξανδρούπολη, Ελλάδα

211 800 4606

Σημείωση: Αν επιθυμείτε ν΄αντικαταστήσετε το προϊόν λόγω λάθους της εταιρείας μας (πχ, σας στείλαμε λάθος προϊόν), αναλαμβάνουμε πλήρως τα έξοδα επιστροφής και αντικατάστασής του.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, το ποσό θα επιστρέφεται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έγινε η πληρωμή, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου σας και αφού το Maniags.gr έχει ελέγξει ότι τα προϊόντα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για επιστροφή.

Στα μαγιό δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων παρά μόνο αλλαγές!

ΠΡΟΣΟΧΗ!

- Η επιστροφή χρημάτων για αγορές που έχουν γίνει με αντικαταβολή θα γίνεται μέσω τραπέζης. Για την κατάθεση απαραίτητη είναι η αναφορά του αριθμού IBAN του λογαριασμού σας , καθώς και το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου.

- Για επιστροφή χρημάτων σε άλλη τράπεζα εκτός της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος ή της ALPHA Bank, τα τραπεζικά έξοδα 2€ επιβαρύνουν τον πελάτη.

- Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής.

- Για την επιστροφή χρημάτων ενός μη ελαττωματικού προϊόντος το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη με τα έξοδα της επιστροφής.

Η διαδικασία είναι η εξής:

- Επικοινωνείτε τηλεφωνικά με την εταιρεία μας στο 211 800 4606.

- Συμπληρώνετε τη φόρμα αλλαγής που εσωκλείεται στη συσκευασία. Οι πληροφορίες που αφορούν στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού, IBAN, όνομα δικαιούχου και τραπεζικό κατάστημα, πρέπει να είναι ευδιάκριτες.

- Τοποθετείτε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία (το προϊόν πρέπει να παραμείνει άθικτο, χωρίς φθορές και κομμένα καρτελάκια), μαζί με όλα τα έντυπα που συνόδευαν την παραγγελία.

- Τα έξοδα της επιστροφής του πακέτου, σε περιπτώσεις επιστροφής χρημάτων, επιβαρύνουν τον πελάτη.

- Για παραγγελίες Εσωτερικού:

Το Maniags.gr σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από την προνομιακή τιμή των 4€ για την επιστροφή του πακέτου σας, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τις courier που συνεργαζόμαστε (ACS ή Γενική Ταχυδρομική ή Ελτα Courier)).

Το ποσό αυτό δεν θα καταβάλλεται απευθείας στον courier αλλά θα αφαιρείται από το ποσό προς επιστροφή. Συνεπώς κατά την επιστροφή του πακέτου σας, θα δηλώνετε χρέωση παραλήπτη.

- Για παραγγελίες Κύπρου:

Το Maniags.gr σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από την προνομιακή τιμή των 9€ για την επιστροφή του πακέτου σας χρησιμοποιώντας αποκλειστικά την ACS courier.

Το ποσό αυτό δε θα καταβάλλεται απευθείας στον courier αλλά θα αφαιρείται από το ποσό προς επιστροφή. Συνεπώς κατά την επιστροφή του πακέτου σας, θα δηλώνετε χρέωση παραλήπτη αποστολή με καράβι.

- Μόλις παραλάβουμε το προϊόν, θα σας καλέσουμε για να πραγματοποιήσουμε την αλλαγή. Παρακαλούμε να σημειώσετε σε εμφανές σημείο τον αριθμό επικοινωνίας που επιθυμείτε.

Διεύθυνση επιστροφής:

maniags.gr

Υψηλάντου 12 κ Λήμνου γωνία, Τ.Κ 68132, Αλεξανδρούπολη, Ελλάδα

211 800 4606

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε έχει κάποιο ελάττωμα, τότε θα πρέπει να μας καλέσετε στο 211 800 4606. Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία, χωρίς να αφαιρεθούν τα καρτελάκια. Επίσης, θα πρέπει να συνοδεύεται από τη φόρμα αλλαγής. Μόλις το παραλάβουμε, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, ώστε να προβούμε σε αντικατάσταση (ανάλογα με το απόθεμα) ή την επιστροφή χρημάτων.

Προσοχή: Σε περίπτωση που το προϊόν φθάσει σε εσάς κατεστραμμένο παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την courrier που έχετε παραλάβει μέσα στις επόμενες 8 ώρες ώστε να αναλάβουν την ευθύνη. Διαφορετικά, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η επιστροφή.