ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Επικοινωνία - 211 800 4606

Προφίλ Εταιρείας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα MANIAGS. , δημιουργήθηκε από μια παρέα φίλων με κοινά οράματα και στόχους. Η αγάπη μας για την μόδα και οι ανάγκες της σύγχρονης εποχής, μας οδήγησαν στην ίδρυση του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η φιλοσοφία μας εστιάζεται στη διάθεση προϊότων που χαρακτηρίζονται από κομψότητα, ποιότητα και μεγάλο εύρος μεγεθών, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε γυναίκας που θέλει να νιώθει μοναδική.

Η επιλογή των ενδυμάτων, γίνεται με βάση την άριστη ποιότητα και εφαρμογή, με σκοπό την πλήρη ικανοποίηση των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται.

Δουλεύουμε σκληρά και εξελισσόμαστε διαρκώς, ώστε να εξυπηρετούμε και να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας, σε κάθε γωνιά της χώρας. Θεωρούμε πως η επαγγελματικότητα και η φιλική διάθεση, είναι το συστατικό για τη ανάπτυξη μιας αμφίδρομης σχέσης εμπιστοσύνης.

Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε κάθε γυναίκα, διότι πιστεύουμε οτι η ομορφιά και η κομψότητα βρίσκεται σε όλα τα μεγέθη!

Με εκτίμηση.

Το ιδιωτικό σας απόρρητο είναι σημαντικό για εμάς !

Το απόρρητό των προσωπικών σας στοιχείο είναι σημαντική υπόθεση για εμάς, γι 'αυτό θέλουμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την ενημερωμένη μας Πολιτική περί απορρήτου. Για να σας δώσουμε πιο διαφανείς και σαφείς πληροφορίες σχετικά με το πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, έχουμε χωρίσει την ενότητα πολιτικής περί προστασίας προσωπικών δεδομένων σε διαφορετικά κεφάλαια. Σε κάθε κεφάλαιο περιγράφουμε λεπτομερέστερα τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς και τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιούμε. Έχουμε επίσης αυξήσει τις πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας, για παράδειγμα πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στα δεδομένα σας και πώς μπορείτε να ζητήσετε να τερματίσετε τη χρήση των δεδομένων σας.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την Πολιτική απορρήτου
OK