Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 211 800 4606

3 Άτοκες δόσεις με χρεωστική ! 

Δωρεάν μεταφορικά από 50 € και εύκολες επιστροφές

⚡-20% ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ⚡
από XL μέχρι 10XL !
Ακύρωση

Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΣ-ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Παραδίδουμε προϊόντα σε όλη την Ελλάδα καθώς και στην Κύπρο. Οι παραδόσεις γίνονται στον χώρο που εσείς επιλέγετε μέσω των εταιρειών ταχυμεταφορών ACS courier, Courier Center, Ελτά Courier ή Γενικής Ταχυδρομικής.


Για αποστολές Εσωτερικού τα προϊόντα, παραδίδονται στο χώρο σας εντός 4-5 εργάσιμων ημερών για χερσαίους προορισμούς, 6-7 εργάσιμων ημερών για νησιώτικους προορισμούς και 6-7 εργάσιμων ημερών για δυσπρόσιτες περιοχές (σε εορταστικη περιοδο και περιόδους εκπτώσεων, οπως Black Friday, ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι μεγαλύτερος λόγω αυξημένου φόρτου στις κούριερ)

Για αποστολές Κύπρου τα προϊόντα, παραδίδονται στο χώρο σας εντός 5-7 εργάσιμων ημερών.

Ο παραπάνω χρόνος παράδοσης της παραγγελίας, ισχύει εφόσον έχει καταχωρηθεί στο σύστημά μας μέχρι και τις 12.00 μ.μ. Παραγγελίες οι οποίες τοποθετούνται στο σύστημα το Σαββατοκύριακο ή αργίες, θα προετοιμαστούν για αποστολή την επόμενη εργάσιμη. Εάν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα ή έλλειψη προϊόντος θα ενημερώνεστε για την πιθανή καθυστέρηση αποστολής της παραγγελίας σας.


ΠΡΟΣΟΧΗ 

Στην περίπτωση αντικαταβολής οι πελάτες, που στο ιστορικό τους έχουν αποστολές που αρνήθηκαν να παραλάβουν και δεν ανταποκρίθηκαν στην γραπτή ή τηλεφωνική μας (ή της courier) ενημέρωση και επιστράφηκαν, με την ένδειξη (ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ – ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ), τα προϊόντα θα αποστέλλονται μόνο μετά από πληρωμή με κάρτα ή κατάθεση του συνολικού ποσού της νέας παραγγελίας.


ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Η παράδοση γίνεται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 08:00π.μ. - 20:00μ.μ. Η courier κάνει 3 προσπάθειες στον χώρο παράδοσής σας. Εάν δεν σας βρει, σας αφήνει ένα σημείωμα με τον αριθμό αποστολής σας ώστε να επικοινωνήσετε και να κανονίσετε την παράδοση.


ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η χρέωση για αποστολές Εσωτερικού είναι η εξής:

Με αγορές άνω των € 50,00: Δωρεάν

Με αγορές κάτω των € 50,00: 

Ελτά courier: Χρέωση 3€

Γενική ταχυδρομική και Courier courier: Χρέωση 4€

ACS courier: Χρέωση 5€


Η χρέωση για αποστολές Κύπρου είναι η εξής:

Με αγορές άνω των € 150,00: Δωρεάν

Με αγορές κάτω των € 150,00: Χρέωση 9€ΑΣΦΑΛΙΣΗ

To maniags.gr ασφαλίζει την παραγγελία σας, καθ’ όλο το διάστημα της μεταφοράς και παράδοσής σε εσάς. Αφού υπογράψετε κατά την παραλαβή της παραγγελίας, η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική σας. To κατάστημά μας δεν φέρει καμιά ευθύνη για πακέτα που χάθηκαν επειδή εστάλησαν σε λάθος ή ατελή διεύθυνση, χωρίς δική της υπαιτιότητα.