Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 211 800 4606

3 Άτοκες δόσεις με χρεωστική ! 

Δωρεάν μεταφορικά από 50 € και εύκολες επιστροφές

🌷 ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ 🌷
από XL μέχρι 10XL !
Ακύρωση

Welcome Spring!!!

02/03/2019
από Θανάσης Σιαρλής

Η άνοιξη έφτασε, η διάθεση και η θερμοκρασία ανεβαίνουν και ήρθε η ώρα να βάλεις χρώμα και παιχνιδιάρικο mood στην γκαρνταρόμπα σου! Φλοράλ και εμπριμέ μοτίβα, ανοιχτόχρωμα και ανάλαφρα υφάσματα, denim επιλογές είναι ότι χρειάζεσαι αυτήν την εποχή! Το Maniags.gr, ο απόλυτος προορισμός για ρούχα σε μεγάλα μεγέθη, είναι εδώ για να σε ενημερώσει για όλες τις νέες τάσεις της μόδας και να σου προτείνει τα φετινά must-have κομμάτια!

1. Πέταξε επιτέλους από πάνω σου το βαρύ πανωφόρι και αντικατέστησέ το με ένα γιλέκο, ένα μπουφάν δερματίνης ή ένα denim jacket!


2. Την άνοιξη τα πουκάμισα αποτελούν απαραίτητο συστατικό για ένα επιτυχημένο look που μαγνητίζει τα βλέματα!


3. Οι μπλούζες, οι τουνίκ, τα T-shirts και τα μπλουζοφορέματα όπως πάντα θα σε συνοδεύσουν σε καθημερινές αλλά και πιο βραδινές εμφανίσεις!


4. Μην ξεχάσεις να τις συνδυάσεις με ένα απο τα παρακάτω μοναδικά παντελόνια για ένα ολοκληρωμένο Curvy Look!


5. Τα χρυσά αξεσουάρ και τα φουλάρια θα δώσουν την έξτρα πινελιά που θα απογειώσει το στυλ σου!

Winter Sale is here!

30/01/2019
από Maria Chatzi

'Ηρθε η ώρα που περίμενες! Οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκίνησαν! Προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις τα αγαπημένα σου κομμάτια!

Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το shopping και να ανανεώσεις την χειμερινή σου γκαρνταρόμπα! Όλη η συλλογή σε μεγάλα μεγέθη του maniags, από τις ξεχωριστές μπλούζες και πουκαμίσες, τα minimal και εντυπωσιακά φορέματα, τα άνετα denim και τα παντελόνια σε διάφορες υφές μέχρι τα πανωφόρια και τα must-have πλεκτά, θα είναι διαθέσιμη σε τιμές έκπληξη για όλες τις fashionistas που αναζητούν μια αλλαγή στις καθημερινές τους εμφανίσεις!

1. Μπλούζες

Κυρίαρχα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας, πάντα χρειάζονται και μας βγάζουν ασπροπρόσωπες σε κάθε περίσταση. Σε αυτές τις εκπτώσεις μπορείς να αποκτήσεις τις αγαπημένες σου σε ακόμα καλύτερες τιμές, διαθέσιμα μεγέθη έως 10XL (GR 68). Μερικές από αυτές που σου προτείνουμε είναι:

2. Πανωφόρια

Κρύο, καιρός για δύο, αλλά καιρός και για νέο πανωφόρι. Οι χειμερινές εκπτώσεις επιβάλλουν ανανέωση γκαρνταρόμπας στα πανωφόρια μας. Όχι μόνο επειδή στο maniags θα βρούμε όλες τις νέες τάσεις σε μπουφάν, jacket και ζακέτες σε μεγάλα μεγέθη, αλλά επειδή όλα αυτά μπορούμε να τα αγοράσουμε με έκπτωση έως 30%!


3. Πλεκτά

Τα πλεκτά είναι και φέτος το απόλυτο χειμερινό trend! Μπλούζες λεπτής πλέξης, ζεστές οversized ζακέτες και πουλόβερ είναι και φέτος εδώ για να δώσουν στυλ στο καθημερινό μας ντύσιμο! Το maniags ακολουθεί τις νέες τάσεις για όλα τα κορίτσια με καμπύλες! Διαλέξτε το δικό σας look για το φετινό χειμώνα!

4. Φορέματα

Το φόρεμα είναι one piece ρούχο το οποίο παίρνει ένα δευτερόλεπτο να το φορέσεις. Μπορεί να σταθεί σε αμέτρητες περιστάσεις, όπου και να χρειαστεί να πάτε. Ένα φόρεμα μπορεί να "λειτουργήσει" ως ένα απλό πρωινό outfit μέχρι επίσημο ένδυμα! Στο maniags μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από φορέματα σε μεγάλα μεγέθη για όλες τις χειμερινές σας εμφανίσεις!

To Φλοράλ είναι παντού

11/04/2018
από Maria Chatzi

Το φλοράλ είναι τάση και φέτος την άνοιξη και σε συνδυασμό με παστέλ αποχρώσεις αλλά και μεταλλικές λεπτομέρειες, δημιουργεί ένα ρομαντικό αλλά και σούπερ στιλάτο αποτέλεσμα. Στο MANIAGS.GR το αγαπημένο σου plus size site, θα βρεις υπέροχα φλοράλ κομμάτια σε πραγματικά μεγάλα μεγέθη. Θυμήσου ότι όταν το πατρόν των ρούχων είναι προσεγμένο, οι καμπύλες αναδεικνύονται σωστά και με τους κατάλληλους συνδυασμούς, κάθε εμφάνιση σίγουρα θα μαγνητίσει τα βλέμματα! Παρακάτω σου προτείνουμε διάφορα outfits με φλοράλ τύπωμα για κάθε περίσταση.

1. Φορέματα και φούστες για άκρως θηλυκές εμφανίσεις που θα γοητεύσουν!

2. Παντελόνες σε αέρινες και άνετες γραμμές!


3. Πουκαμίσες σε χαλαρό ύφος για στυλ και άνεση όλες τις ώρες της ημέρας!


4. Επιλογές όπως τζιν και μπλούζες με Floral τύπωμα για casual εμφανίσεις με στυλ και άποψη!


5. Πανωφόρια και ελαφριά κιμονό που ολοκληρώνουν αρμονικά το ντύσιμο!



Ανοιξιάτικες προτάσεις για γυναίκες με καμπύλες!

21/03/2018
από Maria Chatzi

Η άνοιξη έφτασε και η διάθεση μας είναι καλύτερη από ποτέ! Κι αν είσαι γυναίκα με καμπύλες, παρακάτω σου έχουμε 5 υπέροχους συνδυασμούς με ρούχα υπερστιλάτα σε μεγάλα μεγέθη που θα απογειώσουν κάθε σου εμφάνιση!

Κανόνες στο στυλ….δεν υπάρχουν!

16/01/2018
από Maria Chatzi

Αν είσαι γυναίκα με καμπύλες και σου φαίνεται δύσκολο να διαλέξεις το κατάλληλο ρούχο, το μόνο που χρειάζεσαι είναι παιχνιδιάρικη διάθεση και φαντασία για να δημιουργήσεις το ιδανικό στυλ για σένα. Σημασία δεν έχει τι φοράς αλλά ο τρόπος που το φοράς και ο αέρας που αποπνέεις. Παρακάτω σου προτείνουμε 5 tips για να επιλέξεις τα κατάλληλα ρούχα σε μεγάλα μεγέθη .