Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 211 800 4606

3 Άτοκες δόσεις με χρεωστική ! 

Δωρεάν μεταφορικά από 50 € και εύκολες επιστροφές

⚡-20% ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ⚡
από XL μέχρι 10XL !
Ακύρωση

Winter Sale is here!

30/01/2019
από Θανάσης Σιαρλής

'Ηρθε η ώρα που περίμενες! Οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκίνησαν! Προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις τα αγαπημένα σου κομμάτια!

Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το shopping και να ανανεώσεις την χειμερινή σου γκαρνταρόμπα! Όλη η συλλογή σε μεγάλα μεγέθη του maniags, από τις ξεχωριστές μπλούζες και πουκαμίσες, τα minimal και εντυπωσιακά φορέματα, τα άνετα denim και τα παντελόνια σε διάφορες υφές μέχρι τα πανωφόρια και τα must-have πλεκτά, θα είναι διαθέσιμη σε τιμές έκπληξη για όλες τις fashionistas που αναζητούν μια αλλαγή στις καθημερινές τους εμφανίσεις!

1. Μπλούζες

Κυρίαρχα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας, πάντα χρειάζονται και μας βγάζουν ασπροπρόσωπες σε κάθε περίσταση. Σε αυτές τις εκπτώσεις μπορείς να αποκτήσεις τις αγαπημένες σου σε ακόμα καλύτερες τιμές, διαθέσιμα μεγέθη έως 10XL (GR 68). Μερικές από αυτές που σου προτείνουμε είναι:

2. Πανωφόρια

Κρύο, καιρός για δύο, αλλά καιρός και για νέο πανωφόρι. Οι χειμερινές εκπτώσεις επιβάλλουν ανανέωση γκαρνταρόμπας στα πανωφόρια μας. Όχι μόνο επειδή στο maniags θα βρούμε όλες τις νέες τάσεις σε μπουφάν, jacket και ζακέτες σε μεγάλα μεγέθη, αλλά επειδή όλα αυτά μπορούμε να τα αγοράσουμε με έκπτωση έως 30%!


3. Πλεκτά

Τα πλεκτά είναι και φέτος το απόλυτο χειμερινό trend! Μπλούζες λεπτής πλέξης, ζεστές οversized ζακέτες και πουλόβερ είναι και φέτος εδώ για να δώσουν στυλ στο καθημερινό μας ντύσιμο! Το maniags ακολουθεί τις νέες τάσεις για όλα τα κορίτσια με καμπύλες! Διαλέξτε το δικό σας look για το φετινό χειμώνα!

4. Φορέματα

Το φόρεμα είναι one piece ρούχο το οποίο παίρνει ένα δευτερόλεπτο να το φορέσεις. Μπορεί να σταθεί σε αμέτρητες περιστάσεις, όπου και να χρειαστεί να πάτε. Ένα φόρεμα μπορεί να "λειτουργήσει" ως ένα απλό πρωινό outfit μέχρι επίσημο ένδυμα! Στο maniags μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από φορέματα σε μεγάλα μεγέθη για όλες τις χειμερινές σας εμφανίσεις!