Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 211 800 4606

3 Άτοκες δόσεις με χρεωστική ! 

Δωρεάν μεταφορικά από 50 € και εύκολες επιστροφές

🌷 ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ 🌷
από XL μέχρι 10XL !
Ακύρωση

Ανοιξιάτικες προτάσεις για γυναίκες με καμπύλες!

21/03/2018
από Maria Chatzi

Η άνοιξη έφτασε και η διάθεση μας είναι καλύτερη από ποτέ! Κι αν είσαι γυναίκα με καμπύλες, παρακάτω σου έχουμε 5 υπέροχους συνδυασμούς με ρούχα υπερστιλάτα σε μεγάλα μεγέθη που θα απογειώσουν κάθε σου εμφάνιση!

1. Classic Style.

Κλασσικό και στιλάτο ντύσιμο σε μεγάλα μεγέθη που αναδεικνύει τις καμπύλες και την φυσική σου ομορφιά, δίχως να δείχνει φορτωμένο. Συνδύασε το με αξεσουάρ και είσαι έτοιμη να κυκλοφορήσεις όλες τις ώρες της ημέρας!


2. Total Denim Look.

Φόρεσε το αγαπημένο σου plus size skinny τζιν παντελόνι μαζί με denim πουκάμισο σε διαφορετική απόχρωση. Για πιο παιχνιδιάρικη διάθεση, μπορείς να επιλέξεις παντελόνια με λεπτομέρειες όπως στρας ή κεντήματα. Συνδύασε το με μπαλαρίνες σε παστέλ αποχρώσεις και πολλά πολλά αξεσουάρ!


3. Sophisticated.

Διαχρονικό και classy, αυτό το ντύσιμο περιλαμβάνει παντελόνες τύπου harem ή σε ίσια γραμμή, σε μεγάλα μεγέθη για χαλαρή κι άνετη εφαρμογή. Συνδύασε χαλαρές πουκαμίσες με φλοράλ σχέδια ή παστέλ αποχρώσεις για πιο ρομαντική, ανοιξιάτικη διάθεση. Ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι γόβες ή πέδιλα κι ένα ελαφρύ plus size σακάκι σε nude απόχρωση.


4. Street Fashion Icon.

Νεανικό στυλ που συνδυάζει υπέροχα plus size jeans με σκισίματα και acid wash επεξεργασία αλλά και t-shirts με στάμπες και μεταλλικές λεπτομέρειες. Διάλεξε ελαφριά πανωφόρια και ζακέτες και συνδύασε με sneakers και αξεσουάρ για πιο casual εμφάνιση!

5. All Day Look.

Το all day look επιβάλλει ρούχα άνετα και στιλάτα σε μεγάλα μεγέθη για όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορείς να φορέσεις ένα στενό ελαστικό παντελόνι ή κολάν και να το συνδυάσεις με μακριές πουκαμίσες με καρό ή ριγέ τύπωμα. Ολοκλήρωσε το ντύσιμό σου με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες κι ένα λεπτό μακρυμάνικο πουλόβερ, δεμένο στη μέση για να τονίσεις έξυπνα τις καμπύλες σου!